Personality List
search

    Jakub Kurc Personality Type, MBTI

    What is the personality type of Jakub Kurc? Which MBTI personality type best fits? Personality type for Jakub Kurc from Government Europe and what is the personality traits.

    Jakub Kurc
    ENTP

    ENTP (7w8)

    Jakub Kurc personality type is ENTP, not ENFJ.

    Due to a mix of inaccurate sources, a lot of incorrect information gets spread around about a person's personality type. I have been exposed to so much misinformation about ENTPs that I have decided to compile a list of the most popular mistakes and the facts behind each one.

    1) ENTPs are very extroverted, as they are often described as "garrulous". In truth, ENTPs are less extroverted than other types, but they are still far more extroverted than introverts. They just have a better way of fitting into a group and being agreeable.

    2) ENTPs are not "messy". In fact, because of their dominant function of extraverted intuition (Ne), they may appear messy because they think about things too much and their solution will often be chaotic and disorganized. They don't plan ahead but instead like to go with the flow and see what happens. But they will typically organize their thoughts and feelings once (or before) they go with the flow.

    3) ENTPs are not "neurotic".

    Od narození žije v Nepomuku. Vystudoval SOŠ Blatná, obor Elektronické počítačové systémy. Na Pedagogické fakultě ZČU vystudoval obor Český jazyk a dramatická výchova se zaměřením na vzdělávání, nyní se živí jako učitel českého jazyka, literatury a občanské výchovy na církevním gymnáziu v Plzni.

    Od roku 2007 se aktivně podílí na činnosti zapsaného spolku Nepal, v posledních letech zejména jako hlavní pořadatel a dramaturg multižánrového festivalu Nefestík. Od roku 2014 je jedním z jeho dvou statutárních zástupců – mluvčích. V rámci činnosti sdružení má dále na starosti provoz klubovny-kavárny na Zelenohorské poště, která letos fungovala přes celé prázdniny i pro veřejnost. Kromě četby knih se zajímá o kulturní dění, ochranu lidských práv, zvířat a přírody. Je vegan a baví ho šířit osvětu ohledně veganského a vegetariánského zdravého životního stylu.

    Je členem Strany zelených, v komunálních volbách kandidoval poprvé již v roce 2010.

    Random Profile

    Government Europe Profiles

    Ivan Pernar
    Ivan Pernar

    ENTP

    Jacek Kurski
    Jacek Kurski

    ESTP

    Jacek Sasin
    Jacek Sasin

    ESFP

    Jacob Rees-Mogg
    Jacob Rees-Mogg

    ISTJ

    Jacques Chirac
    Jacques Chirac

    ESTP

    Jacques Delors
    Jacques Delors

    Jadwiga Emilewicz
    Jadwiga Emilewicz

    ISTP

    See All Government Europe Profiles